MY LIFE ! !

Followers

Visited


Sunday, February 6, 2011

CuTi2,JaLaN2, hEpY2 DgN FaMiLy... memang best!!

baru2 ni aku ge jalan2 ...
dgn sapa??
of course dgn family....
mmg best...




ak kalu ge jalan2 aku suka tengok negeri orang..
aku suka tengok pemandangan..
kalau nak shopping tu tengok mood gak..
bb aku tak suka keadaan yang panas..
kalau panas dalam kepala otak ak cuma ada perkataan 'NAK BALIK'..
time 2 jangan kacau aku...
kalau tak siap lah!!!

antara negeri yang aku ge 'redah' ialah SELANGOR, KL, PENANG, PERAK....
stay di rumah makcik di SHAH ALAM..
bila pagi bangun awal kuar ge merayap...
banyak shoping di KL n SELANGOR...
mama aku yang rajin cari barang untuk membeli...
antaranya::(tengok bwh nih..)


da handbeg da kasut(2 plak tu) da kain...




ni plak brg yang aku beli:::
over dari mama...>hahaha...


purse,selendang,sunblock,pin tudung,tudung...

antara tempat paling menarik akuw ge...
i-City...
lampu je pnuh kat sana...
sapa yang penah ge mesti setuju ngn akuw...
mmg best lah...
kalu nak ge dating ge la kat sana...(promote neyh..)

i-City
atas tu aku da letak gambar yang aku snap kat i-City tu...
aku letak sekali banyak2 sebab nanti lambat nak loading kalau internet slow...
kalau bawa budak2 gerenti diowg suke..
camna akuw taw???
bb aku pown kanak2 ...
hahahaha....
budak tak cukup umo katakan...


masa ney tgh rehat2...penat lol ge merayap... mama aku ni malu2... hehehe... akuw lak tersipu2 sendiri...



4 comments:

Hanim Mahali said...

orang selangor pun tak pernah sampai i-city waktu malam... nampak sangat meriah tu...

ANIS DIYANA said...

boleh thn gak la meriah tu..
g lar jln2...

ymn said...

kim salam ngan mak hehehehe : )

ANIS DIYANA said...

aik...
mak je??
abah xnk??
hehehe...
g smk syed sirajuddin kt perlis..
cri cg hasnah...
g kim slm na...
xda keberanian nk tny...
hehe...

NUFFNANG