MY LIFE ! !

Followers

Visited


Thursday, May 5, 2011

Owh no! Tepi rumah menjadi sarang **** ...



Bla bla bla.. Hahaha... agak2 korang jadi sarang apa ye tepi rumah aku tu? Untuk dijadikan cerita aku baru balik dari sk adik aku.Ge amik dia bab dia ada  KAFA. Masa aku balik tu aku duduk la dulu rehat2.Pastu tiba-2tiba adik aku datang kata . Kak Anis cepat2 tengok tepi rumah depa duk wat apa, euuuwww... Aku apa lagi terus la ge tengok.

Masyaallah aku mengucap panjang. Aku tak sangka nak jadi macam tu. Tepi tumah aku pula tu. Nak tahu jadi apa? Tengok bawah. Aku sempat snap gmbr senyap2.





Dua ekor tu sedang dating. Hahaha... Dan paling ketara ce tengok warna .. Betullah yang orang kata, CINTA ITU BUTA. Hahaha...  Actually, aku tak suka bapa kucing tu yang warna putih tu sebab beberapa tahun lepas dia telah membunuh anak-anak kucing kesayangan aku. Huwaaa... Aku sedih..






Kucing hitam : Apa tengok2? Kau tak puas aty apa? Aku tau aku menawan. Tapi aku taknak kau la.
Kucing putih : Kau cantik. Bab tu aku tengok. Tapi taknak lah , kau sombong.




 kucing hitam: Eeeeuuww..Apa kau ni? Ge la duk jauh2.Aku tak suka lah.shuuh2..
kucing putih: Sebenarnya aku tak sanggup. aku sayang kau lah.




Sebenarnya, bukan semua tu aku nak cita. Masa aku kuar aku tengok semua kucing dekat atas tu tengah bermain2. Dan paling aku tak sangka da 2 ekor anak kucing.Kenapa tak sangka? Sebab kalau da anak kucing area rumah aku sorry banyak dia nak hidup.Kebnyakan kena bunuh dengan bapak kucing. Memang comei. Geram tengok.
hehehe..

p/s: Sorry la. Tepi rumah aku tu bukan sarang maksiat.Cuma tajuk je.hehehe...

4 comments:

Nurul syahirah (-_-) said...

ceh... hahahaha...lawak2...

ciknabil-a said...

byknya kucing.. drg ngah bincang apa tue? :P

ANIS DIYANA said...

nurul syahirah : hahaha...


ciknabil-a : diorg tgh plan nk wt tepi rumah saya tmn permainan... kwsn rumh sy jd kwsn diorg berasmara dana... huhuhu..

A'IM said...

bapak kucing bunuh anak sebab bersebab.. giigle

NUFFNANG