MY LIFE ! !

Followers

Visited


Saturday, May 14, 2011

Terima kasih LIPICE





Hello uolls,

Entry aku kali ni bertajuk TERIMA KASIH LIPICE. Kenapa aku kata macam tu? Sebab aku da send something kepada LIPICE. Aku send pon melalui facebook sebab aku buka facebook LIPICE ada dia wat promosi bagi LIPICE free.Tapi bukanlah sebesar yang original. Lebih kurang macam pek percubaan.. Aku penanh guna LIPICE  ni tapi gatal nak yang free jugak.. Hahaaha... Kalau nak harap mak aku beli dia takkan beli melainkan yang COSWAY punya. Huhuhu...

Apa pun Alhamdulillah sebab dapat juga. Ingatkan tak dapat sebab banyak sangat orang hantar untuk penyertaan. Aku ni bukan la gila sangat lipbalm tapi disebabkan cuaca panas memang memerlukan lipbalm. Mulut aku cepat kering. dan 1 maklumat yang aku dapat dan tak sangka ialah apabila bibir kita menjadi kering jangan jilat bagi kena air liur sebab air liur akan tersejat dan menyebabkan bibir jadi lagi kering. Maklumat ni dapat daripada web LIPICE....
Ni yang diorang hantar kepada aku >>>>>>>.........



Yang ni yang aku dapat. Comel kan??? Nak besar2 beli sendiri lol... hehehe...



Saiz dia dalam besar jari krlingking ja... Tapi memang comel..

Apapun Alhamdulillah. Terima kasih LIPICE. Teruskan usaha anda... wee...




2 comments:

AZTIQAH said...

sy pn pkai lipice..
tpi sheer colour :)

Flirtatious Friends said...

fuiyooooh... congrats... dn mmg sgt comel! mcm peluru... XD

NUFFNANG