MY LIFE ! !

Followers

Visited


Saturday, December 24, 2011

Huh? Aku jumpa MATLUTHFI kat Cameron Highland


Assalamualaikum ,

Sapa peminat Matluthfi ? mesti rmai peminat kan ? aku ni pun salah seorng peminat Matluthfi ...



I LOVE MATLUTHFI ...


Actually, aku ni dah addicted sangat dengan Matluthfi sampaikan dalam sehari aku tengok video by Matluthfi dekat 5 kali untuk setiap video dia....

ok ok, mungkin ada yang sesetengah yang addicted kepada Matluthfi juga akan terkeut bila tengok tajuk entry aku ' Huh? Aku jumpa MATLUTHFI kat Cameron Highland' .... memeang aku ada jumpa pun Matluthfi tapi bukan cakap pun. just tengok macam tu saja. kalau nak tegur takut dia sambut pula. aku tahu matluthfi bukan seorang yang sombong (maybe la..huhuhu). Tapi aku tak nak la nanti aku yang malu. selalunya aku terjumpa dia time aku ada dekat dengan hotel yang aku duduk. sebelum ni aku memang teringin sangat nak jumpa dia. so, bila dah dapat tengok selalu tu rasa ' Wow, betul ka ni ?' hehehe...

salah 1 video Mattluthfi yang aku suka ialah  :-

BEAT UR PROBLEMS TODAY
AND MOVEFORWARD .!

kebanyakan nasihat yang dia bagi aku memang suka . (sesetengah mungkin akan kata' dah kau minat dia mau kau tak suka.' dan ada juga yang mungkin akan kata ' dah mamat handsome pompuan mana la tak suka')urm... sapa yng kata macam tu memang betol tapi kalau betol pun tak ada masalah dengan kau kan ? Matluthfi ada, kau ada ? =,= ..
aku pun tak ingat sapa yang pekenalkan Matluthfi kepada aku. thank a lot kepada yang dh perkenalkan aku kepda Matluthfi .
dan hampir ke semua nasihat yang dia bagi aku hafal. salah 1 ialah, beat ur problem and move forward dll...


p/s : okeyh, di sini aku nak wt pengakuan yang aku tipu  ja yang aku kata aku jumpa Matluthfi. sebenarnya aku duk sini hari2 aku ulang tengok video Matluthfi. so, secara tidal langsung aku NAMPAK Matluthfi hari2 la... hehehehe.. sorry guys... hehehe




2 comments:

mazmiesya (-_-) said...

Ok.. Sya dah mula percaya dekat statement awal... Huhuhuhu

Miss Y said...

hahaha sory2... kl lah btol kan... best kot... haha

NUFFNANG