MY LIFE ! !

Followers

Visited


Tuesday, February 22, 2011

Laaaaaaaa.... Salah ka aku wat camtu??



Korang buat blog sebab ape???

Nak share ngn orang maklumat yang korang tau??
Nak buat untuk dapatkan pendapatan lebih??
Nak buat untuk promote barang korang??
Nak buat saja2 supaya dapat abiskan masa lapang tanpa rasa boring???

Hurmmmmm~~~
Actually macam2 sebab orang buat blog...


Aku ni kadang2  aku nak lepaskan geram aku buat melalui blog la..
Takan aku nak ge serang budak tu..
Hahaha..
Kalu aku ge serang naya budak tu..

Tapi da gak yang tak suka orang lepaskan geram malalui blog..
Dan ada juga yang tak kisah...

Ak nak tunjuk something ni...:

nak lbh jelas click gambar tu..huhuhu


Diorang ni kata ok ja nak lepaskan geram pun..
Asal jangan aibkan orang...

Kalau korang nak tengok apa yang aku lepaskan geram [click here]

Aku ni takkan sebut nama dia kalau iaku nyampah..
Bab aku jaga maruah dia..
Kang jatuh lak maruah dia..

Huhuhu..

p/s:: aku punya blog suka aty aku la.. :-P ...

2 comments:

Cahaya temashyur (-_-) said...

ntah norh.... apa tujuan aku buat blog ea?? ha! taw dah sebab aku tak kerja... hehehe.... tu yg buat blog tu... hehehe... ang pulak???

ANIS DIYANA said...

ak wt sbb ak boring duk umah...
da blog bleh ngrut mcm wt diary tp diary xleh ltk gmbr bnyk2 dn xbergrk gmbr dia..
hehehe

NUFFNANG