MY LIFE ! !

Followers

Visited


Friday, March 4, 2011

~ORIGAMI~ *I'M ALMOST ADDICTED TO THIS THINGS*



Aku ni bukan la rajin sangat nak melipat2 kertas..
Tapi bila dah lipat2 2 jadi bentuk yang menarik dan comel2..
2 yang leh sangkut dengan benda alah ni...
hehe..

Tadi aku teringat la nak bukak laptop ni dengan niat nak cari words yang aku tak tau maksudnya...
Alih2 aku teringat nak buka origami..
Tertangguhla apa yang aku nak nuat..
hahaha...

Ni aku nak tunjuk 2 hasil yang agak cun larh(perasan hahaha) yang aku dapat...

Ni yg petama aku wat.. cute right???ak trprasn..haha



Yang ni yg ke3... hehe..
Nmpak padat kan??
yang ni blh wt rantai atau gntung..
try tgk tutorial di bwh..
selamat mencuba...







Actually banyak lagi benda yang boleh dibuat..
Macam2 bentuk..
Macam binatang ,bintang,bunga dan lain2 lah...
hehe..
Kalau da ketas wana menarik lagi best nak wat..
hehe...


2 comments:

Citarasa Rinduan said...

selamat malam diyana

wah!!!!!!!!!!! kak kan peminat oligami..
sekarang dok ajar umai..hehehe

ANIS DIYANA said...

ooo...
hehehe...
elamat malam juga...
best origami ni...
heheh...
kdg2 sampai tlupa nk wat bnda len..
hehe

NUFFNANG