MY LIFE ! !

Followers

Visited


Wednesday, April 27, 2011

Aku dengki tau tak!! Aku jahat !!!!

Aku benci....!!!
Aku dengki....!!!
Kenapa jadi begini...?
Sampai hati tak tunggu aku...





Kenapa aku kata macam tu??
Sob sob...
Sedihnya...
Aku perlu tisu sebanyak 1 treller..
Sebab aku mungkin nangis sampai aku nak masuk universiti...
Huwaaa....



Aku kata macam ni sebab hampir semua orang sekeliling aku tukar handphone baru..
Aku ja belum lagi...
Yang tak tukar mak ayah aku dengan aku...
huhuhu..


Meh nak senarai nama dan jenis handphone yang diorang pakai...



Aizat Shazman a.k.a My hubby:

Camera : 5.0 MP


Nokia X2

 

Nur Anas Amalina:

 Camera : 3.15 MP

Nokia ExpressMusic 5800 touch phone
 
 
Nur Zakiyah Zahirah :
 
Camera : 2 MP
 
Nokia-C3

 

 Amira Diyana (My sis) :

Camera : 2 MP

 
 
 
Muhammad Razin Fikri (My bro) :
 
Camera : 3.2 MP


Nokia X2-01

 

Anis Diyana  (me): 

Camera : 1.2 MP

 
 
 N77 - China phone
 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 
Sob3...
Sedih aku...
Aku pakai handphone biasa je..
Yang China Pulak tuh..
Huhuhu..


Tapi aku tak sedih dah..
hahaha..
Sebab apa??
Sebelum aku masuk Universiti Insyaallah mak ayah aku akan belikan handphone baru kepada aku.
Actually, da target beberapa jenis...
Antaranya :

Sony Ericsson Idou

Waaaaa..
cantik kan??? Lagi cantik kalau warna merah hitam..
Aku suka bab camera jenis cyber shot and 12.1 MP for camera..
Aku suke ..
Haha

1 lagi jenis ialah :
 
 
Nokia-X3

 
 
 
Kenapa aku pilih yang ni??
Sebab yang ni sama macam hubby aku punya phone, camera 3.2MP...
Bezanya cuma yang aku jenis slide...
Aku akan beli mana2 jenis handphone n warna merah hitam...
Yez..Aku suka..
Hahaha...
 
p/s: Doakan aku dapat salah 1 ye.. N kalau boleh lebih baik dari yang aku senarai ni..Amin..




4 comments:

www.fierapirot.bolgspot.com said...

haaha..ingtkan sedih sebab pe..xpe..nanti dapatla tu phne baru kalau ade lebih,posla kt fiera eh...hehehe=)..singgah and follow u

ANIS DIYANA said...

hahaha...
insyaallah..

sy post gmbr kt fiera...
hehe

Nurulbadiah Lai said...

ololo..cian ade kakak ni..
dilu time university..
4 tahun pakai sony k700 yang xde cover kat belakang..ikat ngn getah je taw..

betul ni.so jgn sedih2..
sat ag mama belikan lah tu..
and now sis pakai nokia x3 je syg:)

ANIS DIYANA said...

hehehe..
nice ape k700...
hehe...
yg China 2 pn xde cover blkg..
sikit masa lg kn ltk getah..
hehe..
Kita jd sama..
Kl g2 u r my inspiration...
Thank you sis..

Saya mgkn pkai yg biasa2 je..
sayang sis..
hehe

NUFFNANG