MY LIFE ! !

Followers

Visited


Thursday, April 28, 2011

Semakan Ke Mtriks !!

Korang boleh buat semakan ke Matriks di sini :



Actually, aku dapat masuk Matriks. Alhamdulillah.Tapi cikgu aku kata Matriks pilihan yang terakhir.Cikgu aku siap susun dah yang mana pilihan utama. Ni antara senarai dari yang patut aku pilih dulu sehingga yang aku patut pilih last.Apa-apa pun jangan buat keputusan terburu-buru sebab nanti kita akan menyesal.

Ni senarainya ::_

1. Asasi a.k.a Foundation atau Masuk Form 6
2. Diploma
3. Matriks
4. Politeknik

Herm~~~
Aku sebolehnya tak mau masuk Form 6. Sebabnya aku tak mau pakai sekolah, tak mau ge kelas pagi2  buta, aku tak mau ge sekolah... Pokoknya aku tak mau ge sekolah !!!!! Hahaha...

So, aku harap aku dapat Asasi TESL. Kenapa bukan diploma?? Cikgu cakap bila amik diploma susah nak cari keja. So, kena pursue amik degree. Herm.. PTPTN tak kire lagi nak kena bayar berapa JUTA dah.
Sampai tua tak abis bayar melainkan laki aku nak bayar.Hahaha.. Bayar banyak2 sekali gus cepat abis..



Ni yang aku dapat bila buat semakan.
Nama kolej aku tutup..
hehe..
Nape???
Sebab aku segan nak tunjuk...
Aku dapat dekat-dekat dengan 'kampung' aku..
 Huh! Paling aku terkejut aku dapat kampus yang sama dengan hubby aku.
Kenapa terkejut??
Sebab dia dapat straight A sedangkan aku berapa ketul A ja..



Ni yang hubby aku dapat.
Herm..
sama aite??

Dah2 cita pasal ni..Kalau korang tak dapat korang boleh buat rayuan.

p/s: Tahniah kepada yang dapat tawaran Kepada yang tak dapat masih banyak peluang lagi yang menunggu anda. What u need to do juz grab it and work hard for that thing.




2 comments:

pija :) said...

syiokkk la dia sama ! haha.

saya dapat kat phg je :)

ANIS DIYANA said...

hahaha..
syiok gak tp matrik 2 last choice..
hehe

NUFFNANG