MY LIFE ! !

Followers

Visited


Thursday, April 28, 2011

Awak membuatkan saya happy arini...

Kenapa aku kata macam tu??
Sebab seseorang yang saya admire telah buat sesuatu yang membuatkan saya jadi gila meroyan..
Hahaha...
Nak tahu sapa??

!
!
!
!
!
!
!
!


TADA ...



  




Inilah orangnya.
Apa yang dia buat sehingga aku heppy??
Meh cni ramai2 aku nak bagitau..
Yang pertama:
Dia tegur aku dalam shoutbox..
hehehe...



Yang ke-2:
Sis NurulBadiah komen dekat entry aku..
Euuwww... Bestnyer...
Hehehe...
Thanx sis..


Kenapa aku gila sangat dekat Sis NurulBadiah??
Sebab dia seorg lawyer, dia cantik, dia baik, dia suka memberi nasihat dll lah..
Memang aku suka lah..


See, betulkan aku kata dia cantik..

Nah!! Ni lagi.. Cantik right??




p/s: sis awak sanagt cantik. memang cun. Alhamdulillah.. Saya sayang mama, ayah, bf, my BFF  n Sis too.. n my frewns.. Last but not least, all my follower... Lap uolls vry much...



10 comments:

Nurulbadiah Lai said...

owh dear..
what can i say??
big thanksssssssssssssssssssssss

okey dear..study leklok..
try be a good person and a better person..
but dont be kot.
coz u r good enuf..

take care:)

send my regard to your lovely parent and bf to:)

Ummu Khaulah Hasan said...

perrghhh !memang cun melecun kebaaabom lah ;)

jeles tuh.
clss kau maria, hehe !

singgah sini dan follow awak..

lau sudi, mehle datang singgah dan follow saye jugak ;) !

kesudian awak sangat dihargai..

wish u luck ;)
thanks a lot!

cooopp ! buat pop up window comment eh?
senang siket nak komen entry nanti.
sori, sekadar memberi cadangan ;)

Nurul syahirah (-_-) said...

dia sgt2 comei! hehe

Mrs Siwon said...

wah ! mmg betul lahh ! sy pon kak nurul da follow . mmg heppy giler !!! dia pon ade pujiblog sy cumel kat shoutbox ! wahh .. cumel gle die..

ANIS DIYANA said...

thank to uolls..

kak nurul mmg meletup cun..
best je tgk dia..
trs mcm saya plak..
wohooo..
hahaha..
ok sisi i'll send ur regards to my parents n bf.. :)
hehe

SyedGraphiX said...

homaigodddd....x nak wat entry psal sy ke? hahaha

mcm ni lah said...

tambah hepi lagi bile saya singgah, follow dan komen kat sini kan ?

ANIS DIYANA said...

SyedGraphiX:
hehe..
oh my...
nk sy wt entry psl SyedGraphiX ??
boleh je...
bak cni ssuatu yg best...
hehe
like camere...
hehe


mcm nilah:
hehehe..
op coz hepy...
saya lbh suka org komen ...
dr tls dkt shoutbox kata BW n bla9..
hehehe

saidatul noor farhana said...

waaaa...best nyer...dia blom lg komen dkt my blog...ni jels ni..:(

yaya_flanella said...

oh my. jelouse. yaya suka dia sangat2 jugak. cantik. bijak. pakej. <3

NUFFNANG