MY LIFE ! !

Followers

Visited


Friday, April 22, 2011

Bioglo Goats Milk Facial Cleanser The Best For Me




Hai semue....
Rini nak share sikit pasal pencuci muka diatas.
Sebelum ni aku asyik duk bertukar2 pencuci muka.
N the worse is I dont care using a different type of cleanser.
Aku suka tukar2 pencuci muka..
Aku rasa nak try yang mahal aku beli.
Aku rasa nak yang biasa2 ak beli.
aku tak kisah sama mungkin sebab muka aku sesuai dengan banyak pencuci muka.
Antara jenama yang aku dah try Olay,Safi,Garnier,Oxy, Simple,Clean n Clear dan bayak lgi lah.
Yang jenama untuk laki pon aku hantam juga..
Tapi yang atas the best.
Lepas cuci rasa lembut je.
Jerawat n blackhead muka aku pon dah nak hilang.

Ni serba sedikit mengenai Bioglo Goats Milk Facial Cleanser.

  • Menanggalkan kotoran dari permukaan dan menjadikan kulit bersih tanpa bahan sisa dengan lembut.
  • Mengembalikan secara alami kekencangan dan kesehatan kulit.
  • Kulit menjadi halus dan lembut.
p/s: Kalau nak rasa apa yang aku rasa try la..hehehe...



5 comments:

Nurul syahirah (-_-) said...

cosway ke?

ANIS DIYANA said...

yup...
cosway pnya produk...
ak bru try...
n mmg best...
perfume pn best...

KiD said...

untuk lelaki boleh ke? hehhehe.. ooo selalu crack wifi ek? aiyok!!!

ANIS DIYANA said...

kalau lelaki boleh kot..
hehehe..
xtw lew..

slalu gak crack wifi..
hahaha...
sng...

Anonymous said...

Terima kasih atas informasi menarik

NUFFNANG