MY LIFE ! !

Followers

Visited


Tuesday, December 20, 2011

New Life as A Student .!

Assalamualaikum,....
     
       wao.! aq rasa lama gila aku tak update blog. Ok, bukan rasa tapi memang betul lama tak updateblog.
Aku dilanda kesibukan dan kemalsan.  sorry, ya  ...

      bukan aku deand dengan nak mengatakan aku selalu. actually, WIFI tempat yang aku berada sekarang lambat sangat loading. kalau nak update blog tu memang lambat la jadinya.

     aku kat sini nak kata ok tak la juga, nak kata tak ok pun tak juga. kira tengah2. aku rindu gila dekat family.

     paling best kat sini aku jadi addicted gila dekat matluthfi. waaaaaa  ... suka gila aku... hahahah

2 comments:

YangT'pelihara said...

#curi gitar haram.. curi hati takpe.. =) @matluthfi..

ANIS DIYANA said...

hahahaha btol2...
hehehe
i love matluthfi ....

NUFFNANG